Appell av styreleder Andrey Kazakov

Kjære medlemmer i Norsk-russisk forening i Bodø,

Jeg vil takke for tillitten alle deltagere på årsmøtet 18/2.2016 som har valgt meg som styreleder. Jeg skal gjøre mitt beste for å videreutvikle foreningen mht medlemmets interesser og i samsvar med vedtektenes formål. Jeg vil også takke det forrige styret, tidligere styrelederen Valeria Orudzheva og alle andre som har bidratt til foreningens etablering, drift og utvikling. Deres arbeid har dannet et flott fundament til videre suksess.

Jeg er også glad for at Elena Johnsen, Dmitrii Bondarenko og Julia Olsen har blitt valgt i styret, mens Elena Skar og Valeria Orudzheva skal støtte oss som varamedlemmer. Jeg er overbevist om at sammen vil vi lykkes.

Jeg vil invitere alle medlemmer til å delta aktivt i foreningens liv. Jeg benytter også anledningen og ber våre medlemmer og andre interesserte om å tenke gjennom og sende oss deres forslag om aktiviteter, som foreningen kan arrangere for dere. Vi vil gjerne oppfordre dere til å delta i planlegging og organisering av aktiviteter.

Tentativ oversikt over aktiviteter/aktivitets kategorier:

  1. Kultur/fritid/idrett (store og små)
  2. Temakvelder/seminarer (liv/ hverdag i Norge)
  3. Utdannelse/ russisk språk (barna og voksne)
  4. Annet

Deres forslag og kommentar kan sendes til foreningens mailadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Alle ideer og forslag vil være registrert og vurdert av styret.

Med vennlig hilsen
Andrey Kazakov